Förstärkning hos Delvator

2016-12-16
Delvator AB anställer ytterligare en säljare och förstärker samtidigt säljorganisationen med en produktchef.

Delvators nya säljare heter Per-Olof Nilsson (övre bilden), som i januari 2017 går in som Delvators säljare av Hitachi entreprenadmaskiner i säljområdet Skåne.

P-O Nilsson är skåning men uppväxt i Göteborg och har lång erfarenhet av säljarbete och av entreprenadmaskiner. Han började redan 1978 i en kombinerad roll som lärling på verkstad, demoförare och juniorsäljare. Kunnande och erfarenhet från fältservice och teknisk support är också starka punkter på meritlistan. Han arbetade dessutom under en period med Hitachi redan innan Delvator blev svensk generalagent. På senare tid har hans karriär fokuserats mot säljarrollen. Senast har P-O Nilsson sålt minimaskiner hos Maskino i Höganäs.
– Nu inleder jag mitt nya arbete med att successivt presentera mig för Delvators Hitachikunder i Skåne, säger han.

P-O Nilsson tar därmed över säljarbetet i Skåne från Magnus Hansson (undre bilden) som byter roll och blir Delvators produktchef. Han har arbetat i drygt tio år hos Delvator. Först med teknisk support, därefter som säljare i Skåne och nu avancerar han alltså till en ny funktion inom företaget som produktansvarig och Delvators tekniska produktspecialist.
– Det här är riktigt roligt, inte minst gäller det att få fortsätta utveckla vårt nära samarbete med Hitachi. Jag har ett stort tekniskt intresse och god kunskap om Hitachis maskiner. Nu ska jag stötta Delvators säljare med utbildning, expertis och att förmedla tekniska nyheter till säljare och kunder.

Delvators nytillträdda vd Lotta Lundquist är glad att presentera nye säljaren P-O Nilsson, samt Magnus Hanssons nya roll.
– P-O:s långa erfarenhet gör att vi kan täcka upp med en bra säljrepresentation i Skåne. Samtidigt är det mycket glädjande att vi kan ta vara på och vidareutveckla Magnus Hanssons gedigna kunnande om Hitachi i en nyinrättad funktion som produktansvarig. Hans kompetens om Hitachis maskiner är välkänd. Nu blir hans kunnande en resurs för både våra egna säljare, våra kunder och även ut mot våra underleverantörer av redskap och utrusningar till Hitachis maskiner. Sammantaget kommer det att utveckla vårt produktutbud och därmed stärka vår marknadsposition, säger Lotta Lundquist.

Till Delvator >>